Ny stallchef till Alingsås

Den 1 februari började Frida Larsson som stallchef för vårt tredje hundstall i Alingsås som vi kommer att öppna senare i år.

Hur känns det att börja som stallchef i Alingsås?

Det känns jättespännande. Det är kul att få vara med och bygga upp verksamheten i Alingsås från början och att få följa byggnationen av den fina anläggningen så här i slutskedet. 

Jag känner mig stolt över att få vara en del av denna fantastiska verksamhet som gör så stor skillnad för så många hundar varje år.  

Vad är din bakgrund? Berätta gärna vem du är.

Jag är en glad skåning som i grunden är utbildad byggnadsingenjör och har hela mitt yrkesverksamma liv jobbat inom byggbranschen. Jag har haft lite olika roller men det har kretsat kring ledarskap, projektledning, ekonomi och planering. 

På fritiden har alltid hundar varit mitt stora intresse och jag är sedan många år tillbaka engagerad inom Svenska Schäferhundklubben där jag både sitter i styrelsen lokalt i Vårgårda och även på distriktsnivå. 

Jag är utbildad provledare inom IGP och tränar aktivt med mina egna hundar. Jag engagerar mig också mycket i mina barns fritidsaktiviteter och är sällan sysslolös då vi bor på en gård där vi bedriver spannmålsodling.  

Vad ser du mest framemot?

Att få skapa en trygg och rolig arbetsplats för mina medarbetare där vi tillsammans bygger ett team ska kunna ge alla hundar som kommer till oss den vård och omsorg just den enskilda hunden behöver och en möjlighet att hitta ett nytt hem. 

Har du hund?

Ja, jag har två schäfrar. Maxx som är på bilden som är 5 år och Loke som är 1 år.