Anki

Ålder: Ca 11 år
Ras: Chihuahua, korthårig (med stamtavla)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 25 cm
Vikt: Ca 3,5 kg
Kan bo med barn: Ja, tonåringar
Kan bo med hund: Vill gärna bo med Alma, men annars som ensamhund
Kan bo med katt: Eventuellt med hundvan katt
Personlighet: Glad och mysig
Finns i: Skåne
Kontaktperson: elin@hundstallet.se

Vi söker

Anki söker efter ett hem som har oändligt med tid för henne och där hon får härliga promenader och mycket mys. Hon vill ha minimalt med ensamtid och söker ett hem som ser det som naturligt att hon alltid får följa med. Hon vill hitta sin nya bästa vän där hon får stanna livet ut och hon har massor av kärlek och glädje att ge. Anki vill ha ett lugnt, tryggt och kärleksfullt hem där hon får njuta av livet på ålderns höst.

Om
Anki kom in till Hundstallet som en privat omplacering då hennes tidigare ägare inte längre kunde ha henne kvar. Hon är pigg, glad och supertrevlig och man kan inte tro att hon är lite till åren. Hon kan skälla på andra hundar man möter på promenader, men är duktig på hundspråk och skulle troligtvis kunna bo med annan stabil hund i hennes storlek. För hennes framtida hem är det självklar att bemöta hundar med kärlek och respekt och man tränar med belöningsbaserade metoder.

Det är generellt mycket svårt att finna nya hem till äldre hundar, förståeligt eftersom man inte är garanterad väldigt lång tid med sin hund om man tar över en sådan. Men, att ta hand om en äldre hund är något av det finaste man kan göra. Man får så oerhört mycket tillbaka. Känslan att hjälpa en annars förbisedd hund är fantastisk.

 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.