Anton

Ålder: 2017-09-20
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: ca 40 cm
Vikt: 11 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Nej
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Alert och nyfiken
Finns i: Skåne
Kontaktperson: elin@hundstallet.se

Vi söker

Till Anton söker vi efter ett kärleksfullt hem med mycket tid, förståelse och kunskap för en urhund. Ett hem där han inte behöver vara ensam och kunna hänga med på det mesta. Det är mycket viktigt att hans framtida hem fortsätter att arbeta på ett mjukt och reko sätt, där respekt och glädje står högst upp på listan. Då Anton har en hel del jakt i sig så söker han efter ett hem utan katt eller andra djur. Även om han inte vill dela sitt hem med andra hundar så vill han gärna lära känna någon trygg, stabil och busig hund som han kan få leka med då och då.

Har du svårt att motstå Antons underbara blick och speciella personlighet? Hör av dig!

Om
Anton flyttade från oss som valp med kom tillbaka till Hundstallet p.g.a. hans stora hundmötesproblematik, detta till ägarens stora sorg. Han har en del osäkerheter och problem med reaktivitet, han kan göra utfall vid hundmöten och mot personer som han tycker är obehagliga, till exempel barngrupper.

Anton är väldigt lyhörd, matmotiverad och har en härlig personlighet. Det tar ett tag innan man når Antons hjärta, men när han lärt känna en är han en kärleksfull och samarbetsvillig kille, och kommer briljera i alla aktiviteter som erbjuds! 


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.