Ares

Ålder: 2019-07-14
Ras: Dogo argentino (oregistrerad)
Kön: Hane
Kastrerad: Kemiskt kastrerad
Mankhöjd: Ca 60 cm
Vikt: 35 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, hund i liknande storlek
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Försiktig och busig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till fina Ares söker vi någon som har hundvana sedan tidigare, gärna av samma eller liknande ras. Han vill hitta någon som är aktiv och tar med honom på långa och härliga promenader. Ares behöver även få jobba med huvudet, ni kanske kan testa på Nosework eller viltspår?

Ares gillar människor men han är en försiktig kille som är avvaktande till de han inte känner. Om det finns tonåringar i familjen, måste de vara hundvana.  Det som är viktigt för hans nya hem att tänka på är att han kan gå upp i varv när man busar och leker med honom och då kan han bli hårdhänt.

Han söker någon som kan ge honom en trygg tillvaro och då han älskar att vara utomhus, hade det varit perfekt om det fanns en inhägnad tomt han kunde spendera tiden på mellan promenaderna.

Vi tror att det går att träna ensamhetstid med Ares men att det måste ske i lugn och ro.

Ares letar efter någon som är redo att ta emot och vägleda en busig unghund. Är det du?

Om

Ares kom in till Hundstallet som en privat omplacering. Detta är en busig unghund som kan bita sönder saker inomhus. Han gillar leksaker och tuggben. Det som är viktigt för hans nya ägare att tänka på är att han inte har fullt mognat ännu.

Något som Ares älskar är att leka och umgås med andra stabila och trygga hundar.  Han har jaktinstinkt och kan därför vara svår att ha lös.

Ares älskar de han känner och längtar verkligen efter en egen familj.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.