Bubbe

Ålder: Troligen över 7 år
Ras: Labrador blandning
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 55cm
Vikt: ca 34kg
Kan bo med barn: Ja
Kan bo med hund:
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Snäll och glad
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: caroline@hundstallet.se

Vi söker
Till Bubbe söker vi ett hem med mycket kärlek och tid som kan skämma bort honom ordentligt. Han älskar härliga skogspromenader och älskar att bli klappad och kliad. Det hem som tar sig an Bubbe kommer att få fortsätta behandlingen av såret på tassen och hans öron. Då han går på smärtlindring kommer han även behöva besök hos veterinären för kontroll av dosen.

Bubbe kom in till Hundstallet som hittehund men någon ägare hörde aldrig av sig. När han kom in till oss hade han ett riktigt fult slick-sår på sin ena tass och öronen var smutsiga och inflammerade. Då vi inte vet något om hans tidigare liv har vi ingen ålder eller tidigare sjukdomshistorik. Då Bubbe har Artros i tassarna går han nu på smärtlindring för att underlätta i hans vardag. Slicksåret tror veterinären kan höra ihop med de ömmande tålederna. Såret på Bubbes tass behandlas nu med kortison och ser redan bättre ut, men det kommer troligen dröja ytterligare en tid innan det helt läkt ut.
Bubbes öron är även de under behandling, de ska göras rent och behandlas varje dag. När veterinären undersöker honom kunde de konstatera att båda öronen är gamla blodöron vilket tyder på att han tidigare haft problem och att öronen inte skötts.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.