Cesar

Ålder: 4 år
Ras: Amerikansk cocker spaniel/Jack russell terrier
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: 35-40 cm
Vikt: ca 12 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Eventuellt hundvan katt
Personlighet: Mysig och lekfull
Finns i: Skåne
Kontaktperson: elin@hundstallet.se

Vi söker

Till Cesar söker vi ett lugnt och stillsamt hem, där han kan känna sig trygg. Vi söker ett hem som vill sätta Cesars behov i första rummet och som har oändligt med tid för honom. Cesars nya hem längtar efter en myskompis och bästa vän och har gärna erfarenhet av lite försiktiga hundar sedan tidigare. För Cesars nya hem är det självklart att en stark och trygg relation byggs med hjälp av massor av kvalitetstid, långpromenader och modern och mjuk hundträning. Har man barn ska de vara i tonåren då Cesar inte vill ha alltför mycket stoj och spring runtomkring sig.

Gillar du precis som Cesar lugn och ro med mys i soffan och härliga promenader? Kanske är du den som Cesar kan få knyta an till för alltid?

Om
Cesar är en fyraårig kastrerad hanhund som kom till Hundstallet som en privat omplacering på grund av ändrade förhållanden i familjen. Han är en blandning av amerikansk cocker spaniel och jack russell terrier och han är en mysig pojke med sammetslen päls, men har en del integritet och tyr sig helst till en person. Han kan behöva tid och tålamod innan han öppnar upp sig för sin nya människa, men när du vunnit hans förtroende är han den mest lojala vän du kan ha. Han uppskattar lugn och trygghet och när han känner sig trygg visar han även sin busiga sida som gillar att leka och hitta på roliga saker.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.