Edina

Ålder: 2010-06-01
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Ja
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: Ca 10 kg men behöver gå ner något i vikt
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Stabil och lugn hane i liknande storlek
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Mjuk och rar
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Edina söker dig med massor av tid och kärlek! Du som kan ta med din hund på det mesta i vardagen och saknar en trogen vän vid din sida. Edina tyr sig fort till sin familj och kan tycka att främmande är lite läskiga – därför söker hon efter ett hem utanför stan, där hon inte behöver möta på massor av folk. Det ultimata vore ett pensionärspar som längtar att ge all kärlek och tid åt denna guldklimp.
Edina blir obekväm runt barn och vill inte behöva bo eller umgås med dem.
Finns det annan hund i hemmet ska den vara trygg och lugn, Edina skulle inte uppskatta någon som härjar omkring för mycket.

Edina längtar efter sin nya bästa vän – är det du?

Om
Edina kom in som en privat omplacering på grund av förändrade familjeförhållanden. Hon är en underbart charmig tjej med hjärtat på rätt ställe. Trots sin ålder är hon pigg och tackar inte nej till en busstund eller två. Mysiga skogspromenader i lugn takt står högt upp på listan – hon älskar att utforska nya stråk och njuta i gräset vid fikapauser. När Edina kom in till oss var hon väldigt överviktig, hon har påbörjat sin viktresa och är på god väg, men hennes framtida hem måste ha god förståelse för hur viktigt det är att hålla henne i sunt hull – och kunna stå emot hennes bedjande ögon vid fikapausen!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.