Fanny

Ålder: 3 år
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: 45 cm
Vikt: 15kg
Kan bo med barn: Ja, barn i skolåldern
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Pigg och kärleksfull
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: sara@hundstallet.se

Vi söker

Till rara Fanny söker vi en kärleksfull och hundvan familj utan annan hund. Hon vill komma till ett aktivt hem som gillar att gå långa promenader i skog och mark. Familjen hon söker bor i ett lugnt område, gärna lantligt till. Hennes nya hem tycker även att det är kul att hitta på aktiviteter med sin hund. Varför inte Nosework, lydnad eller någon annan rolig hundsport? Utöver aktivering står närhet högt upp på hennes önskelista. Hennes nya familj måste därför ha plats i både soffa och säng för denna rara tjej.

Om du vinner Fannys hjärta kommer du att få den finaste följeslagaren livet ut. Hon är ljuvlig!

Om
Fanny kom in till Hundstallet som en privat omplacering. Hon är en aktiv hund som kräver både fysisk motion och hjärngympa för att må bra. Hon är mjuk och kärvänlig och bara längtar efter att hitta en familj som älskar henne. Fanny kan vara lite försiktig i mötet med nya människor, men så fort hon har lärt känna dig är hon otroligt tillgiven och kelen. Hon vill ha mycket närhet och vill helst av allt ligga i ditt knä, även fast hon inte riktigt får plats. Hon har tidigare bott med barn i skolåldern vilket hon tyckte väldigt mycket om.

Fanny tycker inte om andra hundar. Hon kan göra utfall vid hundmöten och hennes nya hem kommer att behöva fortsätta träna, mjukt och tålmodigt på detta.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.