Kotte

Ålder: 2017-01-02
Ras: Cairnterrier (med stamtavla)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: 10 kg
Kan bo med barn: Nej
Kan bo med hund: Stabil tik
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Pigg och envis
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till Kotte söker vi efter ett mycket hundvant hem som har erfarenhet av terriers och deras egenskaper. Ett hem som arbetar mjukt med sin hund och har kunskap om hundens språk och signaler. Du som letar efter en alert kompis att ta med på roliga vandringar, hitta på kluriga tankenötter med och samtidigt har en självklar plats för honom i soffan till fredagsmyset.

Kottes framtida hem ska ha förståelse för att vissa saker kommer kunna tränas på, medan andra kommer man få göra anpassningar för och ta Kotte för den hund han är.

Kotte kan dela sitt hem med en stabil tik, men på grund av hans egenskaper kan det vara bäst för honom att bo som ensamhund där man kan fokusera fullt ut på honom.

Om
Kotte kom från början till oss som en privat omplacering och flyttade sedan till ett nytt hem. Han har fått komma tillbaka då hemmet inte kände att de kunde hantera hans problematik.

Han är en charmig kille med mycket energi under tassarna! Han tar sig fram fort och älskar långpromenader i skog och mark. Han travar gärna bredvid cykeln eller hänger med på joggingturer – precis så pigg som en terrier ska vara!

Inomhus hittar Kotte sina favoritställen och dessa kan han vakta. Vi ser att hans framtida hem har erfarenhet av denna typ av beteende och kan anpassa träningen och vardagen efter hans behov.

Kottes uppfödare är informerad om att han befinner sig på Hundstallet.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.