Liloh

Ålder: 2009-07-31
Ras: Långhårig collie (registrerad i SKK)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 55 cm
Vikt: 23 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, med lugn och stabil hund
Kan bo med katt: Förmodligen
Personlighet: Mjuk och rar
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: jenny@hundstallet.se

Vi söker

Ett kärleksfullt- och lugnt hem utan småbarn (detta för att Liloh är en äldre dam och trivs bäst där det är lugn och ro).Vi söker någon som kan ge henne all sin uppmärksamhet och inte kommer lämna henne ensam speciellt mycket. Det perfekta hemmet tar emot Liloh med öppna armar, ser henne som en självklar del i familjen samt är mjuka i sitt sätt med hund. Hon kräver inte mycket motionsmässigt utan nöjer sig med lugna och lagom promenader.  Vi söker någon som är intresserad av pälsvård och som är medveten om att det krävs en hel del borstning, bad och trimning för att pälsen ska hålla sig fin.

Liloh kommer verkligen att bli någons underbara vän. Hon skulle passa den som har det största hjärtat och viljan att hjälpa en pensionär till de sista åren i lugn och ro. Kanske är du själv en pigg pensionär och har massor med tid och kärlek att ösa över henne. Liloh måste få någons odelade kärlek nu, hon är så väl värd det.

Om
Liloh kom in till Hundstallet då matte avlidit. Här på stallet har hon fångat våra hjärtan och det finns ingen som hon lämnar oberörd.

Liloh är rar och klok, så klok som bara en äldre dam kan vara. Hon är trevlig och mjuk i sitt sätt, både mot människor och andra hundar. Hon älskar att gå promenader i sin egen takt, dvs. att få strosa och nosa i sakta mak. Inomhus är hon lugn och trygg och har lätt för att koppla av. Viktigt är att hon får lugnet runtomkring sig så att hon kan ta sina pensionärslurer. – hon är ju trots allt en äldre dam.

Liloh är väldigt snäll i all hantering såsom vid badning och borstning.

Du som väljer att öppna ditt hem för denna helt fantastiska dam kommer garanterat inte ångra dig!


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.