Oliver

Ålder: 10 år
Ras: Blandras
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: 45 cm
Vikt: 20 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Eventuellt med stabil tik
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Mjuk och rar
Finns i: Skåne
Kontaktperson: carolin@hundstallet.se

Vi söker

Till den här härliga farbrorn söker vi ett lugnt och harmoniskt hem utan småbarn. Ett hem där Oliver får stå i fokus och kan få all den tid och kärlek som han så väl förtjänar. Vi ser gärna att du bor lantligt till då vi känner att stadsmiljö kan bli lite för mycket för Oliver, han vill ha lugn och ro nu på äldre dagar.

Kanske är du en pigg pensionär som bara längtar efter en ny bästa kompis? Tveka inte – hör av dig!

Om
Oliver kom in till Hundstallet tillsammans med 28 andra hundar. Hundarna hade bott lantligt och med många hundar runtomkring sig. Det var först på Hundstallet som alla dessa hundar började träffa okända människor förutom förra ägaren. De var helt ovana vid nya miljöer, människor, koppel och halsband.

Idag är Oliver en lugn och behaglig hund som gillar promenader och han är pigg för sin ålder. Han är charmig, gosig och mycket snäll. Oliver kan vara lite försiktig vid kontakt med nya människor, men när man lär känna honom är han en sann gentleman med ett hjärta av guld!

Det är generellt mycket svårt att finna nya hem till äldre hundar, förståeligt eftersom man inte är garanterad väldigt lång tid med sin hund om man tar över en sådan. Men, att ta hand om en äldre hund är något av det finaste man kan göra. Man får så oerhört mycket tillbaka. Känslan att hjälpa en annars förbisedd hund är fantastisk.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.