Tyson

Ålder: 2012-08-27
Ras: Portugisisk vattenhund (ej registrerad i SKK)
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: ca 65 cm
Vikt: 20 kg men är lite tunn i hullet
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Ja, stabil tik
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Ödmjuk och godhjärtad
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: linda@hundstallet.se

Vi söker

Tyson söker efter ett kärleksfullt hem med mycket tid, kärlek och gärna med erfarenhet av omplaceringar. Du ser det inte som en nackdel om en hund behöver mycket stöd och vägledning, tålamod och ett reko sätt att träna hund på är en självklarhet för dig. Du har en barnfri och lugn vardag att erbjuda och bor på landet eller i ett mycket stillsamt område. Tyson skulle älska att få bo någonstans där det finns en inhägnad tomt som han kan få strosa i mellan promenaderna. Tyson får mycket stöd av andra hundar, en stor fördel är om han får dela sitt hem med en stabil och snäll tik i liknande storlek som gillar att leka. Är din största kärlek i livet att vara ute i skogen och upptäcka nya promenadstråk men saknar en kamrat som hänger med i vått och torrt? Hör av dig!

Om
Tyson kom in i det stora ärendet med 29 hundar som nyligen inkommit till Hundstallet. Hundarna har bott lantligt och med många hundar runtomkring sig. Det är först nu som alla dessa hundar träffar okända folk förutom förra ägaren, vilket man måste ha stor förståelse för.

Tyson blir modigare och modigare för varje dag som går. Han är fortfarande osäker på människor och kommer behöva tid och stöd för att blomma ut till sin fulla potential. Han älskar att springa i stora rastgården och hittar snabbt sina favoritleksaker som han gärna bär runt på. Han är en oslipad diamant och i rätt hem kommer han bli fantastisk hund!

Tyson vill ha lugn runtomkring sig. Finns det barn i familjen bör dessa därför vara i tonåren.

Då hundarna inte promenerats på regelbundna tider är de i dagsläget inte rumsrena. Detta är något som deras nya familjer bör ta med ro.

Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.