Vilja

Ålder: 2017-07-11
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 45 cm
Vikt: 14 kg
Kan bo med barn: Tonåringar
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Eventuellt hundvan katt
Personlighet: Kvick och charmig
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till denna fina tjej söker vi nu någon med en så pass bra vardagslösning där Vilja inte kommer behöva vara själv utan på ett eller annat sätt har möjlighet att vara med om dagarna. Du bör ha tidigare erfarenhet av denna typ av ras och jobba och träna med din hund på ett reko sätt. Du älskar att spendera din fritid på roliga utflykter i skogen men vid regnigt väder vill du hellre stanna hemma med en mysig Vilja under täcket.

Vilja kan ibland ha svårt för andra hundar och söker därför efter ett hem utan annan hund. Finns det barn i familjen så bör dessa vara i tonåren och uppåt. Hon har tidigare träffat katt och det har gått bra, finns det katt i hemmet ska den vara hundvan.

Är Vilja krutpaketet du letat efter? Hör av dig!

 

Om
Vilja kom in till Hundstallet som ett polisärende och blev överlåten till oss för omplacering. Vilja har två lägen, full fart i skog och mark eller nerbäddad under ett gosigt täcke, helst så nära sin människa som möjligt.

Vilja älskar att leka dragkamp, ögonen lyser när man drar fram en kamptross och det går inte ta miste på hur stolt hon blir när hon vinner matchen!

Hon vill mer än gärna lära sig någon rolig aktivitet, där både hon och hennes nya människa kan ha roligt ihop. Hon kan tycka att viss typ av hantering är otäck, där behöver man jobba med henne och hjälpa henne på ett mjukt och fint sätt.

På grund av att Vilja visade tecken på känslig hud när hon kom till oss så äter hon i nuläget allergifoder.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.