Lady

Ålder: Ca 3 år
Ras: Jämthund (med stamtavla)
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 60 cm
Vikt: Ca 26 kg
Kan bo med barn: Barn i skolåldern
Kan bo med hund: Eventuellt med stabil hane
Kan bo med katt: Eventuellt med hundvan katt
Personlighet: Tillgiven och jaktintresserad
Finns i: Skåne
Kontaktperson: carolin@hundstallet.se

Vi söker

Till Lady söker vi ett hem med massor av tid för henne. Där har hon både en given plats i soffan om kvällarna och får följa med på någon älgjakt ibland. Ladys drömhem har erfarenhet av liknande hundtyp sedan tidigare och tränar hundar på ett reko sätt. Det är ett aktivt hem där Lady givetvis får massor av motion och stimulans även utanför jaktsäsong. I nya hemmet tillhör långa promenader, viltspår och godissök vardagen och Lady har sin nya bästa vän att dela livet med. Hon är inte van vid att bo i hundgård och vi vill inte att hon ska vistas eller bo i hundgård i sitt nya hem.

 

Om
Lady är en 3 år gammal jämthundstik. Hon kom till Hundstallet som en privat omplacering på grund av allergi i familjen. Hon är en mycket tillgiven och härlig hund som gillar mys och att vara nära. Som den jakthund Lady är behöver hon mycket motion för att må bra och hon vill få fortsätta jaga älg på hobbynivå, vilket är hennes stora passion. Hon har en fantastisk nos som hon tycker om att använda till både godissök och viltspår. Ladys stora jaktintresse gör att hon inte kan gå utan koppel när det inte är jakt.

Söker du en fyrfota vän att dela livet med och vore det en bonus om hon dessutom kunde följa med på någon älgjakt? Då är Lady hunden för dig!

Ladys uppfödare är informerad om att hon befinner sig på Hundstallet.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.