Angel och Charlie

Ålder: Angel: 2012-12-24 Charlie: 2012-12-18
Ras: Blandraser
Kön: Tik och hane
Kastrerad: Angel: Nej Charlie: Ja
Mankhöjd: Ca 30 cm
Vikt: Ca 6 kg
Kan bo med barn: Barn i 10-årsåldern
Kan bo med hund: Vill bo med varandra
Kan bo med katt: Vet ej
Personlighet: Glada och kärleksfulla
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Till dessa små juveler söker vi efter ett gemensamt hem där de får njuta av massor av uppmärksamhet, promenader och kel. Vi söker dig som har vana av hundar som behöver pälsvård och som kan ta med dig dem på det mesta. Med lite träning skulle Angel och Charlie säkert bli ypperliga hjälpredor på kontoret. Finns det barn i familjen ska de vara 10 år eller äldre och vara lugna och ha respekt för hundars signaler.

Saknar det två glada filurer i ditt liv? Skicka in en intresseanmälan!

Om
Angel och Charlie kom in som en privat omplacering på grund av ändrade familjeförhållanden. De är bästa vänner och vill fortsätta bo ihop! De älskar långpromenader och vill helst av allt följa med på allt vardagen har att erbjuda. De kan skälla vid hundmöten och detta ser vi att deras framtida hem fortsätter att arbeta på med mjuka och moderna metoder.

Angel är en lite försiktigare dam som tar mycket stöd av Charlie. Det tar ett tag innan hon lättar upp helt men med lite tid och lugnt bemötande blir hon ens bästa vän. Hon har hittills varit snäll vid hantering, men kan tycka att det är lite obehagligt, därför behöver framtida hemmet ha en tålmodig och trygg approach för att få henne trygg.

Charlie är en framåt kille som inte tvekar på att hitta nya kompisar! Han är ett glatt yrväder som tar dagen med ett fantastiskt äventyrligt humör. Vid dagens slut vill han hitta en mysig plats att lägga sig tillrätta på, helst i sängen. Charlie har inte visat några problem vid hantering såsom borstning och klippning.

Båda hundarna behöver kontinuerlig pälsvård och intresse av detta ska finnas i hemmet.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.