Zilla

Ålder: 2012-01-01
Ras: Blandras
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Mankhöjd: Ca 36 cm
Vikt: 14 kg
Kan bo med barn: Nej
Kan bo med hund: Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt: Nej
Personlighet: Energisk, läraktig och underbar
Finns i: Stockholm
Kontaktperson: omplacering_sthlm@hundstallet.se

Vi söker

Underbara Zilla söker ett hundvant hem. Hon behöver någon som är aktiv och vill träna, gärna Nosework, agility eller liknade.

Zilla vill hitta någon som tar med henne på härliga promenader i skogen. Hon kan bli orolig om man höjer rösten och vi letar därför efter ett lugnt och tryggt hem som bara jobbar med mjuka metoder.

Hennes nya hem behöver även ta ensamhetstiden med ro. Zilla tycker att kloklippning kan vara obehagligt och hennes nya hem måste träna på detta i lugn och ro.

Hon vill inte dela sitt hem med en annan hund och är inte förtjust i att leka med andra hundar, dock går det bra att gå gemensamma promenader bara de inte behöver hälsa på varandra.

Zilla är en fantastisk tjej som längtar efter ett hem som kan ge henne den trygga tillvaron hon förtjänar.

Om

Zilla kom in till Hundstallet som ett djurskyddsärende i ett annat län.

Hon är en otroligt fin och aktiv hund. Hon är kontaktsökande och älskar mat och godis. Det är som viktigt att tänka på är att Zilla lätt kan gå upp i varv och att hon behöver tid och tålamod. Hon är försiktig mot nya människor, speciellt män.

En av Zillas favoritsyssla är att leka med bollar och frisbee.

Det är generellt sätt svårare att hitta hem till äldre hundar. Detta är såklart förståeligt då man inte vet hur lång tid man får ha kvar sin kompis. Men att ta hand om en senior är mycket modigt och lärorikt. Då man inte kan ta tiden tillsammans förgivet, blir varje dag speciell.


Fyll i intresseanmälan
NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.