Bella

I oktober hämtade vi Bella bus från Hundstallet i Alingsås. När vi först träffade henne var det med nöd och näppe vi orkade hålla henne i kopplet.. hon var hoppig och uppstressad. Skällde en lång stund i bilen på väg hem. Hon hade såriga armbågar och vad väldigt rädd om sitt huvud. Hur skulle detta gå?

Från att ha varit en vovve med omättlig mängd energi – all over the place – har vi tillsammans hittat en balans. Från stissig och studsig, till en solklar och lugn familjemedlem vi älskar omåttligt.

Bella vill följa med på allt. Älskar att jaga boll och frisbee. Ett matvrak. Hon är den bästa löpar-buddien en kan tänka sig. En vovve med både humor och humör. Hon är explosiv och aktiv samtidigt som hon är lyhörd och lätt att lära. Hon kommer på inkallning och har just lärt sig att lämna bollen i handen. Hon håller full koll på oss var vi än går. Hon älskar människor och har många hundkompisar hon träffar dagligen. Hon är väldigt kommunikativ och det går knappast att missa när hon är redo för nästa dagliga äventyr. Bella älskar att sova i sin soffa under flera timmar på dagen. Hon lämnas aldrig ensam, utan är med överallt på allting.

Så, från en stissig hund utan av- och påknapp.. det tog inte särskilt lång tid. Nu är hon PRECIS den hunden vi alltid velat ha Bella bus, med ett hjärta av guld.