Björne

Här kommer lite om Björne, hur vi haft det de senaste två åren ( !  ) . Att det redan gått snart två år . . . 

Allt gick över förväntan när vi kom hem i november med Björne. Han gjorde sig hemmastadd väldigt fort men var väldigt skeptisk mot all snö. Att åka bil är inga som helst problem för Björne och han är väldigt enkel att ha med. 

Vi blev snabbt inbjudna till en grupp på Facebook som heter Albers Vänner som är en grupp för framförallt boxerägare. Där han blev hedersmedlem. Alla där kände till Björnes öde.

Under vintern hände inte så mycket men till våren skaffade grannen en american bully valp som han fick hälsa på vid staketet. De blev snabbt vänner och Björne blev även snabbt vän med deras son Kevin som då var 4 år . Björne blev även en favorit hos våra andra grannar som verkligen älskar honom, speciellt grannen ovanför oss som ibland tagit med honom på långpromenader för att få sällskap. När Björne ser han komma över gården sjunger han av glädje. Även grannskapets andra barn gillar Björne och han älskar att bli klappad av alla men inte om de blir fler än tre stycken på en gång, då blir han orolig. 

Ringer det på dörren är han absolut först där för att hälsa på den som kommer. 

Under sommaren fick han även träffa en boxer tik som heter Rakel som bor i Lycksele, vilket gick över förväntan. De var lite osäkra från början men kom ganska snabbt överens. Förra vintern fick han träffa en boxerhane på två år som heter Roffe. Vi är väldigt glad att det gått så bra med andra hundar och även barn.  I somras träffade han våra bästa vänners hund Saga som är en blandning mellan chihuahua, papillon och något mer. Även det funkade väldigt bra. Han gillar dock inte hundar som skäller, då blir han orolig. 

Björne och Roffe

Han utvecklas hela tiden vilket är helt underbart. De senaste sex månaderna har han blivit otroligt gosig, söker närhet och börjat busa som boxrar gör. Han har generellt blivit väldigt trygg och snarkar som en hel karl på nätterna. 

När han kom vaktade han mat och sina leksaker men allt det har mer eller mindre försvunnit. Nu kommer han gärna med en boll i munnen och trycker mot mig för att han vill leka. Han har även förmågan att läsa av oss när det inte riktigt är läge för bus. 

Han har blivit en riktig livsnjutare. Häromdagen fick han även nos på en sex månaders bebis vilket var otroligt fint att se. Han var väldigt nyfiken och buffade med nosen på honom. När bebisen grät blev han lite orolig och man såg att han undrade varför han var ledsen. 

Björne har även börjat ta tillrättavisningar från oss vilket han inte gjorde från början. Då blev han nästan trotsig istället. Vi har verkligen vuxit ihop till en familj. 

KRAM 

Björne med flock