Majsan

Här kommer en hälsning från Majsan med familj! Majsan kom till oss på jour i mitten på februari 2021. Efter ett par månader hos oss kände vi att det skulle bli svårt att släppa henne för hon hade blivit en sån självklar del av vår familj. När hon väl kom ut på hemsidan tog vi beslutet att hon skulle få stanna då vi inte kunde tänka oss ett liv utan henne. 

Till en början var hon ganska rädd och tillbakadragen men för varje dag som gått har hon bara blivit modigare och mer självsäker även fast vi har en bit kvar. Hon fann direkt stor trygghet i Kelly som är vår Bichon Frisé på 10 år som också är en omplaceringshund. Kelly var dock till en början inte jätteförtjust i Majsan men relationen har växt för varje dag och nu vill de gärna vara tillsammans och sova bredvid varandra. Kelly har visat och stöttat Majsan att ljud, människor och hundar i stan inte är så farligt som det först kan verka. 

Majsan har utvecklats så mycket under tiden hos oss och det är full fart på henne. Hon älskar att leka med leksaker och förstör dom gärna en efter en. Men vad gör det när man ser hur stolt och nöjd hon är efteråt. Hundarna får alltid följa med på det vi hittar på. Allt från att gå på restaurang, besöka vänner och kika i butiker. Allt detta är nytt och spännande och även lite läskigt men så länge Majsan har sin favoritväska så är hon hur lugn som helst. Hon sitter där och njuter av tryggheten.

Majsan har fått nya hundkompisar och det är så härligt att se henne leka och busa. Man ser hur nöjd och lycklig hon är då. Förutom Kelly består hennes gäng av Ida som också kommer ifrån Hundstallet och Stella som kommer ifrån SOS Animals i Spanien. Vi har ofta både Ida och Stella hos oss och det är så kul att alla funnit varandra, speciellt Ida då hon inte leker mycket med andra hundar men Majsan blev en favorit direkt. 

Det bästa Majsan vet är att gå långa promenader i skogen och vara på landet där man kan springa lös. Att sova under täcket är också en favorit. Nu när Majsan gått ner i vikt är det inte ovanligt att hon hoppat upp själv i sängen och bäddat in sig i täcket.  Vi är så glada att vi tog beslutet att adoptera Majsan. Hon förgyller vår vardag med sina tokigheter och vi fram emot många härliga år tillsammans!