Roffe

Roffe kommer ifrån Hundstallet och när jag väl hörde om honom så va det inte så mycket att fundera på. Jag flög ner till Stockholm från Umeå 13/2 och 14/2 på själv alla Hjärtansdag så hämtade jag honom på Hundstallet och vi satt oss på ett tåg till Umeå. 

Roffe är en typisk bullterier. En riktig glädjespridare och trots att ibland så sprängs en kudde eller en sko så är han lika underbar för det.

Husse ( Patrik) pluggar till fastighetsmäklare på distans och spendera för tillfället majoriteten av sin tid hemma. Så jag får va med och plugga på dagarna. Vi har nyss flyttat till en ny lägenhet där det bor 6 andra hundar. Superkul att kunna få hälsa på grannarna tycker jag. Vi är ute på mycket promenader och bus och jag har till och med byggt upp ett band med min husse så han låter mig gå utan koppel ibland när vi är ute i skogen. 

Jag som alla andra råkar smutsa ner mig ibland men jag fattar verkligen inte varför jag ska behöva duscha. Det brukar bli lite bråk när det är dags för det.

Annars skulle jag säga att dagarna består av mycket lek här hemma med både godis och andra leksaker (husse är så lättlurad så jag får nästan allt jag bokar på när vi besök djurbutiken ZOO.)

Vi går mycket promenader speciellt på sommaren då ingen av oss tycker om kylan. Ja, jag har frågat varför vi då bor i Umeå .

Sen får jag hänga med på allt från att besöka husses jobb och även hans vänner. Ni kan ju gissa hur sugen jag är på grillat i sommar