Sally

Jag såg Sally på hundstallet hemsida och blev kär direkt. Åkte till hundstallet slutet av november och tog henne på prov, kände direkt att hon kommer få stanna. 

Sally kom hem, där väntade två förväntansfulla barn. Som nu är hennes två bästa vänner på olika sätt. Yngsta sonen är lekfarbrorn, medans äldsta har blivit kärleksfarbror. 

Det inte Sally visste var att hon skulle jobba med matte på hunddagis. Och det är något hon älskar! Hon blir lätt lite taggad när de andra dagishundarna ska gå hem, men det jobbar vi på. Och Sally är en naturbegåvning, många framsteg. 

Hon fick även sin bästa kompis Trolla, en springerspaniel tik. Sally använder henne som säng/värmedyna, leker superbra tillsammans och bara njuter av varandras sällskap. 

Har tränat in lite trix, till exempel tass. Det tog ett tag, men nu kan hon tass! Sitt, superenkelt tycker Sally. Gör man som matte säger då blir det godis. Många olika sorter har vi testat och hon älskar allt godis! 

Sally har blivit mattesgris. Går matte upp, går Sally upp. Ska matte gå ut, då ska Sally gå ut. Sover mer än gärna på mattes sida av sängen men ibland hos husse också. 

Jag är så otroligt glad att jag fick Sally I mitt/våra liv. Hon har anpassat sig jättesnabbt och det känns som hon funnits i vårt liv hela tiden sen valptiden. 

Många hälsningar och supertack Hundstallet för att vi fick ta hand om sockersöta Sally.