Wilma och Arthur

Våren 2019 var jag och min pappa uppe i Stockholm för att hämta hem vårt busfrö Wilma. Vi möttes av en skälig och osäker hund men som bara ville ha en massa kärlek.

Jag kände direkt med Wilma att det var kärlek vid första ögonblicket. Det var även kärlek när hon fick träffa min hanhund Hugo och min pappas hund Oskar. Fram till  i våras var Wilma och Hugo hos min pappa när jag arbetade men nu har de börjat på hunddagis och de älskar det. Deras hunddagis är på ett gymnasium och där får de träna och mysa med eleverna. Vilket Wilma ÄLSKAR!

Redan dagen efter Wilma kom hem fick hon följa med storebror Hugo på hans agilityträning. Förra hösten började vi så smått träna och idag har vi debuterat i klass 1.

Året har gått och nu i höstas fick tyvärr min pappa avlida sin hund Oskar, då började vi återigen kolla på Hundstallets hemsida och där hittade vi underbara Arthur.

Som med Wilma kände vi båda att vi ville göra en intresseanmälan på Arthur. Det kändes som Arthur var den hunden som skulle komplettera vår flock.

Den 25 september åkte jag och pappa upp till Stockholm från Skåne. Både Wilma och Hugo fick följa med och det blev många stopp på vägen, fast att vi egentligen bara ville köra direkt till Hundstallet.

Väl inne på Hundstallet, fick vi träffa hundskötaren Engla och sen även Arthur. Även där var det kärlek vid första ögonblick. Vi fick gå en promenad med Arthur och sen fick han även träffa Wilma och Hugo. Wilma var ivrig när de träffades men det klickade direkt.

Vi har inte haft Arthur så länge men han är mycket ute i skogen med min pappa och får massor med kärlek. Arthur har blivit introducerad för agilityvärlden och han verkar också tycka det är roligt och spännande.

Tack vare Arthur är vår flock komplett!