NotiserNotiser

Hundstallets verksamhetschef lämnade sitt uppdrag den 8 april

Margite har varit verksamhetschef och VD i över 9 år och har medverkat till den fantastiska utveckling som verksamheten haft och har. Hundstallet... Läs mer»

Notiser

Kontaktkort för djur om du blir sjuk!

Det är många som lever ensamma med djur, men vem tar hand om ditt djur om du blir sjuk? En olycka kan lätt hända och... Read more... Läs mer»

Notiser

Clifford – en av många hundar som påverkats av coronakrisen

Covid-19 påverkar oss alla, men här på Hundstallet kan vi glädja åt oss att många hundar får åka iväg till jourhem just nu. Många jobbar...... Läs mer»

Notiser

Hedersmedlem

Vill Du/Ni föreslå en Hedersmedlem i Hundstallet-Svenska Hundskyddsföreningen Utnämnandet tillkännages under årsmötet. Ett hedersmedlemskap... Läs mer»

Notiser

Prenumerera på Hundstallets E-nyhetsbrev

Du har väl inte missat att anmäla dig för att få Hundstallets e-nyhetsbrev i din mejlbox. Nyhetsbrevet skickas ut ca 4 ggr per år, och där...... Läs mer»

Notiser

Tack, men nej tack.

Vi får ofta frågan om vi vill ha foder till Hundstallshundarna. Man kanske har bytt foder till sin hund och har en säck man vill... Read more... Läs mer»

Notiser

Man får inga svar från Hundstallet!

Det påståendet förekommer titt som tätt i våra flöden, och tyvärr kan det stämma till viss del. Till skillnad från kanske andra föreningar... Läs mer»

Hälsning från gamla Hundstallshundar

Hälsningar från gamla Hundstallshundar på Instagram

Visste ni att vi lägger upp hälsningar från gamla Hundstallshundar på Hundstallets Instagram? Där kan ni på regelbunden basis få läsa om hur... Läs mer»

Notiser

Purina sponsrar Hundstallet

Vi välkomnar varmt Purina som ny företagssponsor!  Purina kommer att sponsra Hundstallshundarna med veterinärfoder såsom EN Gastrontestinal,... Läs mer»

Notiser

Bayer/Drontal stödjer Hundstallet

Du avmaskar väl din hund en gång om året? Nu kommer sommaren och våra hundar är ute i naturen och tuggar i sig allt möjligt... Read more... Läs mer»