Bozz

Bozz är en otroligt charmig och lekfull kille som kom till oss som en privat omplacering. Bozz tycker mycket om att träna olika trix och är mycket motiverad både av godis och leksaker. Bozz tycker att det är jättejobbigt med avsked och blir mycket stressad och upprörd när besökare går, trots att han då inte blir lämnad ensam. Hans separationsångest medför också att han inte kan lämnas ensam alls.

Bozz skulle vilja lära sig fler trix och vi tror att han skulle tycka mycket om att gå kurser i till exempel freestyle. Han tycker mycket om att leka med personer han känner och tycker att det är jätteroligt när man busar, knuffas och jagar varandra på skoj! Med personer han känner är han tillgiven och social, han vill gärna vara nära och mysa, bli kliad bakom örat och ha din fulla uppmärksamhet i soffan.

Bozz är en charmig liten clown med en mycket stor personlighet, han är full av energi och upptåg och söker dig som vill hitta på roliga aktiviteter tillsammans med honom!

Hantering är också något som Bozz upplever som obehagligt och han kommer därför behöva ett hem som kan stötta och hantera honom i dessa situationer. Han vaktar även leksaker och tuggben.