Thor

Nära, närmare, närmast, där vill Thor vara! Thor är en aktiv soffpotatis som mår som allra bäst på en mysig långpromenad i skogen eller tätt intill dig i soffan. Han törstar efter närhet och omtanke och tillbaka får du en riktig guldklimp som är med dig i vått och torrt. Thor har haft ett otryggt liv och behöver nu ett nytt, stabilt hem där han får skapa en trygg anknytning till sin familj!

Utöver soffmys och långa promenader i skogen så tycker Thor om att göra olika balansövningar, han tar sig an allt från parkbänkar till stubbar och cykelställ med stort engagemang och positiv attityd!

I ett hem där det finns en mycket stor hundvana skulle Thor eventuellt kunna bo med en annan trevlig hund. Thor är snäll mot hundar han känner, men kan vara lite för påträngande och glömmer lätt bort att den andra hunden kanske vill vara ensam i sin egen bubbla ibland. Då kan vi människor behöva hjälpa till och medla. Utomhus har Thor haft svårt för hundmöten, detta har blivit mycket bättre och vi tror att med tålamod och aktiv träning så kommer detta inte vara ett långsiktigt problem. I bilen är Thor trygg men han tycker inte om att åka långa sträckor på motorväg och vill helst inte göra detta mer än i undantagsfall.

Thor önskar sig ett lugnt liv med rutiner och snälla människor som tycker om långa promenader lika mycket som han gör!

Thors utmaning i livet är hantering, han tycker att både kloklippning och örontvätt är jättejobbigt, han behöver stöd och en tålmodig människa som kan utarbeta en strategi för att hantera detta.