Alfons, Alvin & Alicia


Ras: Blandras
Mankhöjd: Växer fortfarande
Ålder: Födda 5/3
Vikt: Växer fortfarande
Kön: 1 tik & 2 hanar
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana barn
Kan bo med hund:Ja
Kan bo med katt:Ja
Personlighet:Mysiga och snälla
Placeringsort:Alingsås
Om Alfons, Alvin & Alicia:

Alfons, Alvin och Alicia är tre små individer som föddes på Hundstallet kort efter deras ankomst. Deras mamma Alice kommer från ”Spetsgänget”, och är en snart 2 årig spetsblandning. Hon hade turen att få föda sina valpar i en trygg och kärleksfull miljö på Hundstallet, medan hon själv tyvärr inte haft samma tur. Alice växte upp på en plats med många andra hundar, och har tyvärr behövt kämpa för att överleva. Hon är trots det en otroligt duktig mamma, och hennes valpar kommer troligtvis bli lika kärleksfulla som hon! Alfons, Alvin och Alicia är redo att flytta till sina nya hem från och med den 30de april.

Vi söker:

Till Alfons, Alvin och Alicia söker vi ägare som har mycket tid och kärlek att lägga på sin valp. Vi ser helst att de nya ägarna har tidigare erfarenhet av att ha valp, och därmed är insatta i allt vad en valp kräver. Att få komma till ett nytt hem innebär en stor omställning med en massa nya intryck. Därför behöver valparna få tid att vänja sig vid sina nya liv, samt fortsatt stöttning och vägledning för att kunna känna sig trygga. När tiden är inne behöver de träning med rumsrenhet, koppelträning, och allt som hör vardagen till.

Dessa underbara små individer kommer troligtvis att växa upp till aktiva, mysiga och sociala hundar. Deras mamma är en av de mysigaste hundarna på stallet, och förhoppningsvis kommer dessa små krabater att bli lika mysiga när de växer upp. När de blivit äldre skulle de dessutom gärna vilja testa på många olika aktiviteter tillsammans med sina nya ägare. Alla tre drömmer med andra ord om aktiva, roliga och mysiga hem där de får vara i centrum! Känner du att kan öppna upp ditt hem till en valp? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på dessa underbara små valpar.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.