Alice


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 20 cm
Ålder: 1 år och 9 månader
Vikt: Cirka 5 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana barn
Kan bo med hund:Ja
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Snäll och mysig
Placeringsort:Alingsås
Om Alice:

Alice är en av hundarna från ”Spetsgänget”. Hon är snart 2 år gammal, och har nyligen fått tre stycken valpar (Alfons, Alvin och Alicia). Just nu är Alice fullt upptagen med att se över de små, men från och med den 30 april är de gamla nog att flytta – och när den sista valpen lämnat boet är det hennes tur att hitta sitt för alltid hem.

Vi söker:

Till Alice söker vi ett hem som har otroligt mycket kärlek att ge henne. Alice har inte alltid haft det så lätt, och behöver därför få bli ordentligt bortskämd med kramar och gos. Hon behöver få komma till ett tryggt hem där hon får vara i centrum – hos människor som ger henne en härlig och berikande vardag. Det är också viktigt att hon får den stöttning och vägledning hon behöver. Alice har nämligen inte sett så mycket av världen, vilket gör att vissa situationer är nya för henne. Därför behöver den nya ägaren ta allting i hennes takt, samt belöna henne mycket när hon gör rätt. Något annat som den nya ägaren behöver vara uppmärksam på, är att Alice har patellaluxation (höger bak). Detta är väldigt vanligt på mindre hundar, men ingenting som påverkar Alice idag.

Alice är van vid att bo med många andra hundar, och kan med fördel bo med en eller två andra hundar, gärna i samma storlek som hon. Finns det inga andra hundar i hemmet skulle hon gärna vilja få promenad- eller lek-kompisar som hon träffar regelbundet. Alice har ett fint hundspråk och uppskattar sällskapet av andra hundar mycket. Det bästa hon vet är dock människor. Trots hennes bakgrund är hon en otroligt framåt och snäll tjej, som uppskattar minsta lilla. Alice ses ständigt sittandes i någons knä, mysandes. Hon är otroligt kärlekstörstande och hoppas nu få hitta ett hem som vill ge henne precis det; kärlek.

Känner du att du kan ge Alice ett fint liv? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på denna fina tjej.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.