Cherry


Ras: Borzoi (med stamtavla)
Mankhöjd:
Ålder: 1 år 11 månader
Vikt: 29.8 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Vet ej
Kan bo med hund:Lugn hund i liknande storlek
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Lekfull & påhittig
Placeringsort:Stockholm
Om Cherry:

Cherry, är en otroligt lekfull, framåt och påhittig tjej. På promenad är hon lyhörd och kontaktsökande – det är knappt så man märker av henne i kopplet bitvis. Förutsatt att det inte skuttar förbi en hare, eller något annat smått som triggar i gång hennes inre Borzoi. Mot främmande kan hon vara något reserverad.

Cherry älskar att ta en paus i solen under promenaden för att titta ut över en äng eller skogsglänta och bara njuta av stunden ihop med sin hundskötare.
Innan promenad välkomnar hon alltid sin hundskötare med att lägga sin panna ömt mot ens huvud och bara mysa en stund.

Vi söker:

Cherry behöver ett hundvant hem, gärna som har erfarenhet av rasen – men som samtidigt vill pröva på sporter. Vi tror att Cherry skulle tycka det är kul att prova både rallylydnad, nosework, parkour eller kanske freestyle.

Hon behöver även fortsätta träna på hundmöten, hantering och stärka sitt självförtroende i framtida hem. Hon är väldigt tacksam att arbeta med då hon är otroligt belöningsmotiverad.

Vår rara Cherry vill gärna bo som ensamhund, men kan eventuellt fungera bra ihop med en lugn och världsvan hund av samma storlek.

Kontaktperson:

nicole@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.