Hiro


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 60 cm
Ålder: 4 år
Vikt: Cirka 30 cm
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt stabil tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Aktiv och tillgiven
Om Hiro:

Här har vi Hiro – en kille som kan vara lite försiktig till en början, men som blommar ut så fort han får lite stöttning. Det är framför allt nya miljöer och människor som till en början kan vara lite läskigt för honom, men med tid och tålamod brukar det ge med sig. När han väl gjort sig bekväm med situationen visar han upp sin keliga och tillgivna sida; detta är en kille som tycker om gos, men som behöver lära känna dig först.

Vi söker:

Till Hiro söker vi ett hem som inte går för fort fram. Hiro tycker att det är lite jobbigt med hanteringsbiten, och behöver därför få komma till ett hem som har tålamod med honom. Det nya hemmet får gärna öva hantering stegvis med honom – och ta det hela långsamt. Samma sak med ensamhetsträningen. Det är något som behöver gå långsamt fram då Hiro tycker att det är jobbigt att vara ensam. Därför söker vi ett hem som erbjuder så lite ensamtid som möjligt, och som har mycket tid att lägga på just honom.

Det är ett stort plus om det nya hemmet bor i ett lugnare område, gärna ute på landet. Om det nya hemmet dessutom erbjuder mycket utomhusvistelse i form av långa promenader eller springturer ger det extra poäng hos Hiro! Att vara ute och röra på sig är nämligen något som ligger honom väldigt varmt om hjärtat; de bästa stunderna på dagen är när kopplet tas fram! Så fort han förstår att han ska få komma ut blir han väldigt ivrig och vill i väg. Skogen är favoritplatsen. Där går nosen i ett! Han är duktig på att använda sin nos, och hade troligtvis mått väldigt bra av att få testa på exempelvis viltspår! Nu söker han ett hem som ger honom mycket aktivering, trygghet och kärlek. Känner du att du kan ge honom det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Hiro.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.