Hubbe


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 60 cm
Ålder: 6 år
Vikt: 26 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt tik
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Aktiv och mysig
Placeringsort:Alingsås
Om Hubbe:

Hubbe är en glad och mysig kille på 6 år. Han tycker mycket om att strosa runt i skogen tillsammans med sina hundkompisar, ge sig ut på springturer eller att mysa inomhus med någon han tycker om. Hubbe tycker också om att bjuda in till lek, och leker gärna av sig med någon av sina hundkompisar (eller en hundskötare). Denna kille söker nu efter sin nya bästa vän, som vill hitta på många roliga äventyr tillsammans med honom!

Vi söker:

Till Hubbe söker vi ett aktivt och mysigt hem, som kan ge Hubbe all den kärlek och motion han behöver. Hubbe kan ibland vara lite försiktig när han träffar nya människor, och behöver då en stöttande hand. Får han bara lite tid och vägledning brukar han snart öppna upp. Då visar han istället sin mysiga sida. Hubbe älskar nämligen att lägga tassen i ditt knä, samt luta sig mot dig med hela kroppen. Han är en riktigt mysig kille, som drömmer om att bli bortskämd med kramar och gos.

Hubbe är troligtvis en husky-blandning. Därav kräver han ett aktivt hem där han kan få utlopp för all sin energi. Som tidigare nämnt tycker han mycket om att springa. Därför önskar han sig gärna en ägare som vill ta med honom ut på springturer, vandringar eller härliga långpromenader i skog och mark. Han trivs som bäst i naturen, och därför ser vi helst att han även får bosätta sig på landet. Hubbe hade älskat att få en trädgård där han kan ligga och spana på livet runtom. Något annat han gärna önskar sig är hundkompisar. Här på Hundstallet har det fungerat bra att promenera med honom och andra hundar, allra helst tikar. Därför ser vi gärna att det nya hemmet fortsätter att erbjuda honom promenadkompisar då det är något som han uppskattar mycket.

Nu hoppas vi att fina Hubbe ska hitta en aktiv ägare som har mycket tid och engagemang att lägga på Hubbe. Mycket i livet är fortfarande nytt för Hubbe, och därför kommer han att behöva träning och stöttning vid vissa tillfällen. Hubbe har gjort stora framsteg på stallet, och vi tror att han kommer blomma ut ännu mer i ett hem där han får all uppmärksamhet. Känner du att du saknar en aktiv, mysig och väldigt kärleksfull kompis i ditt liv? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Hubbe.

Kontaktperson:

elva@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.