Java


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca50cm
Ålder: Ca 1år
Vikt: Ca 25kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Barn i skolåldern
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Aktiv och social
Placeringsort:Staffanstorp
Om Java:

Här har vi underbara Java!

Hon är en aktiv och energifull tjej som älskar att hänga med på olika äventyr. Hon behöver utforska världen och bli trygg i nya miljöer. Hon älskar att få använda sin nos och kanske kan nose work vara något i framtiden för Java.

Java är en stark tjej som kan göra utfall mot andra hundar och nya ägaren kommer behöva styrkan för att orka hålla henne. Hon kan lätt bli stressad i stadsmiljö när det händer förmycket runt om kring henne. Java har idag ett stort intresse för att lära sig nya saker och med rätt träning kommer hon utvecklas till en underbar individ.

Java vill inte bo med katt då hon har ett högt intresse för jakt.

Vi söker:

Till Java söker vi ett aktivt hem som spenderar många timmar i veckan utomhus i skog och mark. Någon som är villig att lägga mycket tid på både fysisk och mental aktivering för att Java ska må bra.
Java önskar att få bo mer lantligt då hon blir för uppjagad av stadsmiljön i dagsläget. Java behöver någon som vägleder henne igenom livet och som kan lära henne grundläggande vardagslydnad.
Vi söker efter ett hem utan andra djur samt någon som är villig till att lägga mycket tid åt Java.

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.