Kajsa


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 9 månader
Vikt: 22 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Mysig och snäll
Om Kajsa:

Här har vi Kajsa; en snäll och mysig tjej som nu söker ett nytt hem. Det bästa Kajsa vet är att gå på långpromenad, leka med sina hundkompisar, samt att mysa. Hon kan vara lite försiktig till en början, men så fort hon förstår att det inte är någon fara lättar hon snabbt upp. Då visar hon istället sin tillgivna och gosiga sida; Kajsa tycker om att kramas, och bjuder på många kramar varje dag.

Vi söker:

Till Kajsa söker vi ett hem som vill ge henne all sin kärlek och tid. Kajsa är en aktiv unghund som behöver få jobba med både kropp och huvud för att må bra. Hon drömmer om att få testa på olika hundsporter som lydnad eller olika sökövningar. Så länge hon får en uppgift är hon nöjd. Något annat som gör henne nöjd är långa promenader. Gärna tillsammans med andra hundar. På Hundstallet har hon ett flertal hundkompisar som hon brukar ta gemensamma promenader med, vilket har fungerat bra.

Kajsa kan känna sig lite stressad i nya miljöer, och kan då börja dra i kopplet på promenad. Det händer att hon skäller mot plötsliga händelser, som exempelvis cyklister eller joggare som rör sig förbi henne i hög hastighet. Kajsa behöver få ta tid på sig att känna av situationen, och önskar sig därför en trygg person som kan visa henne att det inte är något fara. När hon vant sig vid situationen är hon väldigt kontaktsökande och nyfiken, men hon behöver ibland få ta lite tid på sig. Nu söker Kajsa ett hem som ger henne all den tid och aktivering hon behöver, samt all den kärlek hon förtjänar.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.