Marco


Ras: Siberian husky (med stamtavla)
Mankhöjd:
Ålder: 2 år
Vikt: 27 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Äldre hundvana barn
Kan bo med hund:Ja, om kemin stämmer
Kan bo med katt:Nej!
Personlighet:Positiv & busig
Placeringsort:Stockholm
Om Marco:

Marco är just nu ute på prov. Ni är varmt välkomna med en generell ansökan, så kanske vi kan matcha er med en annan hund hos oss.

Levnadsglada och positiva Marco, snögubben himself! Vem kan säga nej till den här gullnäsan?

Marco är en positiv och busig kille. Det han älskar allra mest är att tumla runt hej vilt i snön, att kuta fritt och att mellan busandet komma nära för gos. Marco är den perfekta friluftskompisen för fjällvandringar och livets alla naturnära äventyr.

Vi söker:

Till Marco söker vi en friluftsmänniska som vill ta sig an naturen sida vid sida med honom!
Vi ser gärna att ni bor lantligt, kanske med stor inhägnad tomt där Marco kan strosa och nosa med fri tillgång till utevistelse. I en drömvärld bor ni även norrut med massor av snö så han kan få möjlighet att göra oändligt med snöhundar. Finns intresse för drag eller löpträning så skulle Marco inte tacka nej!

Marco är på stallet en rätt självständig hund, vilket hans framtida hem behöver respektera. Han söker en vägvisare som kan hjälpa honom till en stabil och trygg vardag och jobba på kontakt och tillit i hans egen takt. Marco kan även bli väldigt stark i kopplet bitvis, men med rätt träning och utlopp för sina rastypiska behov, i rätt hem – så kommer detta reda ut sig fint.

Siberian husky är i grunden en flockhund, så finns en trygg och stabil hundkompis i familjen tycker Marco nog att det är toppen. Förutsatt att kemin stämmer överens mellan hundarna.

Kontaktperson:

nicole@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.