Molly


Ras: American Staffordshire terrier (utan stamtavla)
Mankhöjd: Ca 40 cm
Ålder: 3 år
Vikt: Ca 20 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Aktiv & glad
Placeringsort:Stockholm
Om Molly:

Här har vi underbara Molly. Hon är en snäll och charmig tjej med fart under tassarna. Hon älskar närhet och inomhus är hon väldigt mysig och kommer aldrig tacka nej till en mysstund i soffan.

Utomhus är det full fart och Molly är en framåt tjej som gärna hänger på diverse äventyr. Hon kan bli stressad när hon möter cyklister och andra hundar. Då kan hon göra utfall och nya ägaren kommer behöva både styrkan för att kunna hålla henne samt tålamod till att träna på utfallsproblematiken på ett positivt och belöningsbaserat sett.

Molly är en stjärna på att använda sin nos och gillar olika sökövningar. Hon kommer behöva både mental och fysisk aktivering för att må bra.

Vi söker:

Till vår Molly söker vi ett aktivt hem som är villiga att ta med Molly ut på äventyr och visa henne världen.
Vi ser gärna att nya hemmet har erfarenhet av liknande raser sedan tidigare samt styrkan att kunna hålla henne. Molly söker ett hem där hon får en självklar plats i soffan och sängen.
Molly önskar att hon kan få fortsätta använda sin nos i nya hemmet, kanske spår eller sök kan vara den nya hobbyn.

Kontaktperson:

zandra@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.