Nala


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 4,5 år
Vikt: 36 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Lugn och sällskaplig
Placeringsort:Alingsås
Om Nala:

Här har vi lugnet själv; en tjej som är otroligt trevlig och sällskaplig, och som inte stressar upp sig i onödan. Nala tar sig istället fram genom livet på ett lugnt sätt – och drömmer nu om ett hem som är lika harmoniskt som hon. Nala är en labrador-blandning på 4 år, vars favoritsysselsättning är långa härliga skogspromenader och långa mysiga mysstunder i soffan. Hon är en tjej som vill ha mycket kärlek, uppmärksamhet och helt enkelt ett lugn kring sig.

Vi söker:

Till Nala söker vi ett hem som gärna packar med sig picknick-korgen och ger sig av till skogen med henne för lite äventyr. Nala uppskattar verkligen att vara utomhus, samt att upptäcka nya dofter och stigar. Hon promenerar gärna i långlina, vilket ger henne lite mer frihet att utforska i egen takt – och en chans för henne att få ta lite tid på sig. Nala söker med andra ord ett hem som inte har bråttom, utan som istället låter henne få nosa ordentligt. Hon tycker nämligen om att få upptäcka, samt att ge sig av på äventyr i okänd terräng. Något hon hoppas att det nya hemmet ska vilja göra tillsammans med henne.

Nala är en otroligt sällskaplig tjej, som älskar att få vara med så mycket som möjligt. Därför söker vi ett hem som har oändligt med kärlek och tid att ge henne – och som vill inkludera henne så mycket som möjligt i vardagen. Nala önskar sig också en självklar plats i soffan, gärna med en massa filtar och leksaker. Hon är nöjd för det lilla, så länge hon får dela vardagen med dig. Nala är väldigt kärlekstörstande, och tycker mycket om uppmärksamheten människor ger henne; hon får ständigt höra hur trevlig och söt hon är. Något hon gärna visar upp genom att mysa in sitt stora huvud i ditt knä, eller genom att visa dig några konster och tricks! Nala tycker om att träna på olika kommandon, och hälsar att hon gärna vill läsa sig mer. Hon är väldigt nyfiken på att testa på apport, agility, eller kanske någon sökövning! Ännu en gång, så länge hon får göra det tillsammans med dig är hon nöjd.

Nalas svaga punkt är hundmöten. Hon kan ibland gå upp i varv när hon får ett plötsligt hundmöte, och gör då utfall. Det nya hemmet behöver därför fortsätta att träna på kontaktövningar med henne – och ligga steget före när man ser andra hundar på håll. Vi tror absolut att detta är något som går att jobba på, men det nya hemmet behöver vara medvetna om detta. Nu hoppas vi att Nala ska hitta ett mysigt hem, som erbjuder otroligt många kramar och kärlek – det förtjänar hon.

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.