Nikita


Ras: Korthårig vorsteh
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 2,5 år
Vikt: Cirka 20 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Eventuellt
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Kramgo och snäll
Om Nikita:

Nikita är en otroligt kärlekstörstande och tillgiven tjej, som älskar närhet. Hon mår som bäst när hon får spendera tid med någon hon tycker om, och önskar inget hellre än att hitta en familj som erbjuder mycket mys i soffan. Nikita har oändligt med kärlek att ge, och det nya hemmet måste vara beredda på att hon ständigt söker närhet. Man kan knappt gå förbi henne utan att hon vill hoppa upp och dela med sig av en kram.

Vi söker:

Förutom att Nikita är otroligt mysig så är hon också väldigt levnadsglad, busig och aktiv. Nikita tycker mycket om att röra på sig och måste få komma till en aktiv familj som gärna tar med henne på löpturer, långpromenader eller testar på andra aktiveringsformer. Hon har ingen vana vid jakt, men hade troligtvis älskat att få testa på viltspår eller apportering.

Till Nikita söker vi ett hem som erbjuder stora ytor där hon kan få springa av sig. Nikita hade älskat att få bo på landet, eller åtminstone ha en trädgård där hon kan få strosa runt och utforska i sin egen takt. Hon hade även blivit en riktigt bra gårdshund. Nikita är ovan vid livet i stan, och hade troligtvis blivit stressad av för mycket liv och rörelse runt sig.

Nikita är inte helt rumsren, vilket det nya hemmet måste fortsätta öva på. Med stöttning och ordentliga rutiner tror vi att det kommer gå bättre och bättre, men det nya hemmet måste vara beredda på att lägga ner träning på detta.

Känner du att du kan ge Nikita en massa tid, träning och framför allt kärlek (många kramar)? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.