Odette


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 45 cm
Ålder: ca 1år
Vikt: Ca 25 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Aktiv och mysig
Placeringsort:Staffanstorp
Om Odette:

Här har vi en mysig tjej som älskar att få vara med överallt. Odette är en aktiv tjej som älskar att spendera tid utomhus. Hon kommer aldrig att säga nej till aktiviteter såsom skogspromenader eller utflykter. Odette är en snäll tjej som även älskar närkontakt och delar gärna filt i soffan på kvällarna. Då Odette är aktiv och gärna på tå så kan hon behöva hjälp att vila och gå ner i varv.

Odette behöver träna på att vara ensam, nya hemmet kommer behöva ha en plan på detta. Odette kommer bra överens med andra hundar och kan gärna ha lekkompisar men hon vill bo som ensamhund då hon behöver ett hem med lugn och ro för att kunna slappna av.

Vi söker:

Till Odette söker vi ett tryggt och aktivt hem som ser henne som en självklar familjemedlem.
Vi söker någon som kan erbjuda trygghet och vägledning på ett pedagogiskt sett. Odette vill gärna få utforska världen och kommer bli en riktig stjärna och trogen vän med rätt förutsättningar.
Hon söker ett hem som är aktivt och som gärna spenderar mycket tid utomhus i skog och mark. Hon kan blir stark om hon ser något vilt att jaga efter och ägaren behöver då ha styrkan för att orka hålla henne.

Vi ser gärna att hon hamnar i ett hem utan små barn och andra djur.
Är du Odettes nya kompis?

Kontaktperson:

carolin@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.