Penny


Ras: Blandras
Mankhöjd: ca 60 cm
Ålder: 1 år
Vikt: 37 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Nej
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Livlig och glad
Om Penny:

Gulliga Penny är en glad tjej med mycket fart under tassarna. Hon är kärleksfull, vänlig och väldigt glad med de människor hon känner. Hon är en väldigt aktiv, typisk unghund som behöver vägledning, aktivering och träning för att fungera bra i sitt nya hem.

Inomhus vill Penny mysa och vara nära, hon ligger gärna och myser bredvid dig och vill ha oändligt med kärlek. Hon bäddar gärna runt bland sina filtar eller pysslar med någon leksak.

På promenad är Penny delvis följsam och tycker om att träna, men det är också full fart och hon är oerhört stark när hon vill någonstans. Ibland när hon gått upp i varv har det hänt att hon börjat kampa i kopplet. På Hundstallet har hon gjort framsteg och är följsam för det mesta men hennes styrka och följsamhet på promenad är något nya familjen behöver bygga vidare på och fortsätta med. Penny ska inte bo med annan hund men kan gärna tänka sig promenadkompisar att gå gemensamma promenader med.

Viltspår har Penny testat på hos oss vilket hon tyckte om och säkert vill göra mer av i framtiden. Hon visade malligt upp skanken för alla som ville se efteråt. Springpole är också något Penny tycker är väldigt roligt!

Vi söker:

Till Penny söker vi ett hem där man har styrka att kunna hålla henne när hon drar då hon blir väldigt stark och tung i dessa lägen. Du bör vara intresserad av att träna och aktivera din hund på ett mjukt sätt.

Penny behöver någon som vägleder henne och har tålamod, tid och du behöver förstå vad det innebär att ha en unghund som behöver få aktiveras både mentalt och fysiskt. Vi ser att du har erfarenhet av hundtypen och bor i ett lugnare område.

Kontaktperson:

ellen.b@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.