Pumba


Ras: American bully (ingen stamtavla)
Mankhöjd: Ca 50 cm
Ålder: 4 år 7 månader
Vikt: Ca 31 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:15 +
Kan bo med hund:Eventuellt tik
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Snäll & arbetsvillig
Placeringsort:Stockholm
Om Pumba:

Den här bedårande killen med det charmiga smilet heter Pumba! Han har bott länge på hundstallet och nu är det verkligen hans tur att hitta sin alldeles egna trygga familj. Pumba är en snäll, tillgiven och busig hund som tycker mycket om att få strosa i skogen. Han har stor personlighet och kan vara lite envis, han vet vad han vill.

Under sin tid hos oss har Pumba öppnat upp från en väldigt försiktig kille till en riktigt utåtriktad och kontaktsökande hund. Han är fantastiskt rolig att arbeta med, då han både är kontaktsökande och motiverad.

Vi söker:

Till Pumba söker vi ett kärleksfullt hem där han får mycket tid och omtanke. Han behöver få långa innehållsrika promenader, men när det regnar tackar han inte nej till en lugn dag på soffan. Pumba är väldigt nyfiken på dofter runt omkring och vi tror att Pumba gärna skulle vilja testa nosework eller någon annan typ av nosaktivering. Även rallylydnad tror vi att han skulle kunna briljera i!

Pumba uppskattar gemensamma promenader med andra hundar på stallet men vissa andra hanhundar ogillar han. Pumba har tidigare bott med en annan hund och skulle eventuellt kunna bo med en tik i liknande storlek om personkemin stämmer.

Den som öppnar sitt hjärta för Pumba kommer få en lojal, tillgiven och positiv bästa kompis som har massor med kärlek att ge. Han är charmig och påhittig och hänger gärna med på friluftsliv och hundkurser, och vi tror också att han kanske kan följa med till kontoret.

 

 

 

 

 

Kontaktperson:

engla@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.