Spader


Ras: Australian shepherd
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 6 år
Vikt: Cirka 28 kg
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Har tidigare bott med barn
Kan bo med hund:Nej
Kan bo med katt:Har tidigare bott med katt
Personlighet:Aktiv och arbetsvillig
Om Spader:

Här har vi Spader – en glad och framåt kille som nu drömmer om ett aktivt och kärleksfullt hem. Spader älskar att vara utomhus, och önskar nu att få komma till ett hem som tycker om friluftslivet lika mycket som han! En annan önskan han har är att få testa på olika hundsporter som agility, lydnad, spår med mera. Spader är öppen för det mesta, och eftersom han är en pigg och glad kille behöver han få komma till ett aktivt hem som tycker om att engagera sig mycket i sin hund.

Vi söker:

Till Spader söker vi ett hem som vill jobba mycket med honom, så att han får utlopp för sin energi. Men han behöver också finna en balans mellan aktivering och att ta det lugnt. Spader är nämligen en stressad själ, och behöver få komma till ett lugnt och harmoniskt hem där han kan slappna av. Spader finner ro i naturen, och vill gärna bosätta sig på en plats nära skogen. I skogen blommar han ut och blir lugn; att få upptäcka nya dofter och stigar är det bästa han vet. Får han dessutom träna lite tricks längst vägens gång blir han extra glad. Spader är nämligen väldigt godismotiverad och gör nästan vad som helst för en bit godis! Hundmöten är en sådan sak som blir lite enklare för honom om man har godis med sig. Spader kan ibland skälla och dra mot hundar på promenad, men jobbar man aktivt med honom och erbjuder godis brukar det gå bra att avleda honom. Även leksaker fungerar bra att avleda honom med. Spader tycker mycket om att busa och springa, och hälsar att leksakerna mer än gärna är välkomna att följa med på promenad.

Spader är en väldigt mysig kille, och behöver få mycket kärlek och omtanke. Han blir överexalterad när det bjuds på gos, och visar med hela sin kropp hur glad han blir! Uppmärksamhet är alltså något han uppskattar väldigt mycket – därför behöver han verkligen få komma till ett hem som ger honom detta i överflöd. Spader söker nu efter någon som kan ge honom detta, samt en trygg och lugn plats där han kan få varva ner. Kan du erbjuda honom det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Spader.

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.