Spetsgänget


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 30-40 cm
Ålder: Cirka 1-5 år
Vikt: 3-10 kg
Kön: Tikar och hanar
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana barn
Kan bo med hund:Ja
Kan bo med katt:Ej testade med katter
Personlighet:Framåt och snälla
Placeringsort:Alingsås
Om Spetsgänget:

Spetsgänget är ett härligt gäng bestående av tikar och hanar i åldrarna 1-5 år. De har tyvärr inte alltid haft det så lätt, och är därmed ovana vid världen generellt. Trots det är de väldigt framåt, snälla och mysiga individer som bara vill ha kärlek. Nu drömmer de om att få upptäcka mer av världen tillsammans med sina nya ägare.

Vi söker:

Till spetsgänget söker vi kärleksfulla hem, där de får all den kärlek och omvårdnad de förtjänar. Spetsgänget har tidigare levt tillsammans med många andra hundar, och drömmer nu om en lugnare tillvaro där de kan få mycket uppmärksamhet. De har alla ett fint hundspråk, och kan med fördel bo tillsammans med andra hundar, men det är inget krav. Finns det inga andra hundar i hemmet önskar de sig gärna promenad- eller lekkompisar, då de uppskattar sällskapet av andra hundar mycket.

På grund av sin bakgrund behöver hundarna i spetsgänget fortsatt träning i vissa situationer. De är exempelvis inte helt rumsrena, vilket kommer behöva fortsatt övning. Med regelbundna promenader och mycket beröm när de gör rätt tror vi att de kommer lösa detta, men den nya ägaren behöver vara beredd på att det kommer ske olyckor inomhus i början. Hundarna behöver även fortsatt träning med hantering, då det fortfarande är lite läskigt för dem. Hundarna har dock utvecklats mycket hos oss, och känns väldigt framåt och arbetsvilliga. De tycker mycket om godis, vilket gör att de är lätta att träna med. Fartfyllda aktiviteter som agility eller liknande aktivering hade troligtvis varit väldigt spännande för dem i framtiden! Nu hoppas vi att dessa underbara individer ska hitta trygga och kärleksfulla hem, som ger dem all den tid de behöver. Är du intresserad av att erbjuda någon av hundarna från spetsgänget det? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på detta härliga gäng!

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.