Stig


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 65cm
Ålder: 10 år
Vikt: Ca 30kg
Kön: Hane
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Ja, barn i skolåldern
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Snäll och mysig
Om Stig:

Stig är en äldre herre som har hjärtat på rätt plats. Han är en kärleksfull och snäll kille men som haft ett tufft liv. Han är inte van vid att bo i inomhusmiljö och därför har han lite svårt att veta vart man utför sina behov. Stig älskar att få vara med överallt och han vill gärna att man ser honom som en självklar familjemedlem. Soffmys är det bästa han vet.

Stig är en mästare på viltspår och han önskar att nya familjen kan fortsätta med detta.

Vi söker:

Till vår älskade Stig söker vi en familj som kan öppna upp sitt hem för denna fina underbara herre. Han behöver någon som ser honom för den han är, någon som är villig att anpassa sig och ha förståelse för Stigs behov. Han behöver ett hem som kan ge honom trygghet och där han kan få ro till att landa.
Stig älskar övningar som spåra vilt och få använda sin nos och därför söker han ett hem som är villig att göra detta med honom.

Är du Stigs nya trygghet?

Kontaktperson:

frida@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.