Talah


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 2 år
Vikt: Cirka 30 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Ja
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Aktiv och intelligent
Placeringsort:Alingsås
Om Talah:

Talah är just nu ute på prov hos en familj. Hon kommer ligga kvar på hemsidan så länge. Om du finner Talah intressant får du gärna skicka in en intresseanmälan.

Vackra Talah är en försiktig och trevlig tjej på 2 år, som nu söker ett nytt hem. Talah behöver få ta lite tid på sig vid mötet med nya människor, men är man bara lugn och erbjuder gott godis brukar hon snabbt öppna upp. När Talah väl lärt känna dig är hon väldigt kontaktsökande och nyfiken. Hon tycker om att bege sig ut på långa promenader, gärna långt in i skogen på okända stigar, tillsammans med sina hundkompisar. Talah tycker också om att träna på tricks och kommandon, och hoppas på att få lära sig fler i sitt nya hem!

Vi söker:

Till Talah söker vi ett hunderfaret och engagerat hem. Då mycket i livet fortfarande är nytt för Talah behöver hon få komma till en ägare som har mycket tid och tålamod att lägga på henne. Hon kan ibland bli skrämd för plötsliga ljud eller rörelser, samt tycka att på- och avkoppling är lite läskigt. Därför behöver hon en ägare som fortsätter att jobba med henne, så att hon kan bli säkrare i dessa situationer. Talah är inte heller van vid att lämnas ensam, vilket kommer att behöva fortsatt träning och stöttning.

Under den första tiden i det nya hemmet är det viktigt att inte introducera alltför mycket nytt för Talah. Hon behöver istället få chansen att verkligen lära känna sin nya ägare och göra sig bekväm i de nya rutinerna först. När hon väl landat i sitt nya hem vill hon gärna utforska allt vad livet har att erbjuda. Talah är nämligen en väldigt aktiv tjej, som behöver ett lika aktivt hem. Som tidigare nämnt trivs hon väldigt bra ute i naturen, vilket gör att hon söker en naturälskande ägare som tar med henne på långa skogspromenader och vandringar. Talah hade älskat att få leva ett spännande friluftsliv tillsammans med sin ägare, samt att få testa på olika hundsporter. Agility, drag eller terränglöpning är bara några aktiviteter som hade gjort Talah gott. Talah är dessutom väldigt smart (samt godismotiverad), vilket hon också behöver få utlopp för genom lydnad eller olika typer av problemlösningar.

Nu hoppas vi att underbara Talah ska hitta sitt drömhem; ett naturnära hem som erbjuder henne all form av aktivitet och kärlek hon behöver. Talah längtar efter att få upptäcka allt vad livet har att erbjuda, och väntar just nu på att rätt ägare ska dyka upp. Är det du? Skicka i sådana fall in en intresseanmälan på Talah.

Kontaktperson:

elva@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.