Tessla


Ras: Blandras
Mankhöjd: Cirka 55 cm
Ålder: 1,5 år
Vikt: 32 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Hundvana tonåringar
Kan bo med hund:Vill bo som ensamhund
Kan bo med katt:Ej testad med katt
Personlighet:Snäll och aktiv
Om Tessla:

Tessla är en glad och framåt tjej som tar livet med en klackspark! Hon älskar att träna på olika tricks och kommandon, samt att ge sig iväg på långpromenader eller löpning. Detta är med andra ord en väldigt aktiv och trevlig tjej som nu söker ett hem där hon får dela med sig av all sin kärlek!

Vi söker:

Till Tessla söker vi ett hem som tycker om att vara ute och röra på sig. Tessla hade troligtvis varit riktigt duktig på hundsporter som rallylydnad eller kanske viltspår? Så länge hon får jobba med både kropp och huvud är hon nöjd. Hon har mycket energi och behöver få utlopp för den. Därför är det ett stort plus om det nya hemmet vill engagera sig i olika hundsporter, så att hon får chansen att jobba både mentalt och fysiskt. Ett annat stort plus är om det nya hemmet har tillgång till ett inhägnat område så som en trädgård eller liknande. Tessla älskar verkligen att springa omkring i vår stora rastgård, och önskar sig därför ett hem där hon kan få chansen att få springa av sig mellan varven.

Tessla kan ibland skälla och dra i kopplet när hon möter andra hundar på promenad. Vid sådana tillfällen blir hon väldigt stark. Därför måste det nya hemmet fortsätta att träna på detta, samt ha styrkan att orka hålla henne när hon blir stark. Tessla har svarat bra på ”skvallerträning”, vilket det nya hemmet gärna får fortsätta med. Nu söker Tessla ett aktivt och kärleksfullt hem, så att hon kan få fortsätta att blomma ut till den fantastiska hund hon redan visat sig vara!

Kontaktperson:

josefin.a@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.