Tiana


Ras: Chihuahuablandning
Mankhöjd: Cirka 20 cm
Ålder: Cirka 1,5 år
Vikt: 3,8 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Barn över 10 år
Kan bo med hund:Hund i samma storlek
Kan bo med katt:Eventuellt
Personlighet:Framåt och mysig
Om Tiana:

Här har vi supermamman Tiana som tidigare i höst födde fyra underbara små valpar. Hon är en otroligt bra mamma, och nu när alla valpar har hittat nya hem är det även dags för henne att få flytta snart (valparna blir 8 veckor den 11/11 och när de har flyttat är det Tianas tur).

Tiana är en sällskapssjuk tjej som älskar uppmärksamhet. Sätter man sig ner på knä får man räkna med att hon klättrar upp i din famn, eller upp på din rygg! Hon är en påhittig och tokig donna som vill vara med. Det spelar ingen roll om det är i soffan, vid lunchen eller på jobbet. Hon trivs överallt så länge du finns där!

Vi söker:

Till Tiana söker vi ett hem som ger henne oändligt med kärlek och trygghet. Tiana har haft en tuff start på livet, men är trots det otroligt charmig och snäll. Nu önskar vi att hon hittar rätt hem – ett hem som verkligen bryr sig om henne och vill hennes bästa. Det förtjänar hon.

Tiana har en mild grad av ”Patellaluxation”. Detta är något det nya hemmet bör vara uppmärksamma på, då det kan innebära problem i framtiden.
Hon är heller inte rumsren, men med lite tålamod och rutin kommer det nog inte vara ett problem när hon väl landat i sitt nya hem.

Kontaktperson:

ellen.j@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.