Typo


Ras: Parson Russel Terrier
Mankhöjd: Cirka 25 cm
Ålder: 5 år
Vikt: 14 kg( Behöver gå ner i vikt)
Kön: Hane
Kastrerad: Ja
Kan bo med barn:Barn i skolåldern
Kan bo med hund:Eventuellt tik i samma storlek
Kan bo med katt:Nej
Personlighet:Framåt och smart
Om Typo:

Typo är en underbar och kärvänlig liten grabb.Han är van att bo med barn och klarar av att bo ihop med lite större barn.

Typo är väldigt närhetstörstande och älskar att gosa i soffan. Han går gärna på lite längre promenader i skogen men hade också tyckt det var kul med någon slags träning. Kanske agility eller spår?

Vid hundmöten blir Typo stressad och skäller på den mötande hunden. Vi jobbar med att bryta fokuset från hunden till oss. Han är duktig och gör framsteg, men denna träning måste hans nya familj fortsätta jobba med.

Vi söker:

Vi söker dig som har vana av terrier-raser sen innan. Typo vill bo på landet utan för mycket grannar runt omkring. Han hade gärna haft en stor trädgård att spring runt och busa i.

Han hade älskat att vandra i skogen och få lösa kluriga utmaningar.Vi letar efter er som har tålamod till att fortsätta träna på hundmöten, och som fortsätter träna på ett mjukt och belöningsbaserat sätt.

Typo längtar väldigt mycket efter en ny familj. Kan ni vara den familj han letar efter?

Kontaktperson:

clara@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.