Vida


Ras: Blandras
Mankhöjd: Ca 70 cm
Ålder: Ca 4,5 år
Vikt: Ca 30 kg
Kön: Tik
Kastrerad: Nej
Kan bo med barn:Barn i skolåldern
Kan bo med hund:Vet inte
Kan bo med katt:Vet ej
Personlighet:Mysig och närhetstörstande
Placeringsort:Staffanstorp
Om Vida:

Här har vi en underbar tjej som älskar människor. När man väl fångat hennes förtroende kommer hon älska sin familj villkorslöst. Vi vet inte vad hon är för blandning men någon typ av herdehund gissar vi på. Hon är inte så världsvan och behöver hitta tryggheten i en familj som kan hjälpa henne blomma ut och ta sig an den stora världen. Vida tycker inte om att behöva vara själv och nya familjen kommer att behöva ensamhetsträna henne. Hon älskar långpromenader i skogen och mys i soffan tätt intill. Hon är stor och stark och nya hemmet måste ha styrkan för att kunna hålla henne.

Vi söker:

Till vår härliga tjej söker vi ett lugnt och tryggt hem som kan få Vida att känna sig trygg och älskad. Vida önskar att få bo stort. Gärna lantligt och ha öppna ytor att röra sig på, en inhägnad trädgård hade hon älskat.
Vi söker en familj som kan hjälpa Vida att blomma ut och bli trygg i olika miljöer samt någon som inte har för mycket ensamhetstimmar.
Vida önskar att få en trygg plats att få landa på. Är det hos dig?

Kontaktperson:

amanda.l@hundstallet.se

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.