Vill du samla in pengar till Hundstallets hundar?

Fler och fler väljer att starta en egen insamling till förmån för någon hjärtefråga. Som hundälskare kan du nu välja att stötta oss, på ditt sätt. Det är vi och hundarna mycket tacksamma för eftersom vi inte får något ekonomiskt stöd från staten eller myndigheter utan är helt beroende av allmänhetens stöd och gåvor. Med en egen insamling kan du engagera dina vänner att tillsammans med dig stötta Hundstallets arbete med att hjälpa, vårda och omplacera utsatta hundar.

Om du har ett Facebook-konto kan du enkelt starta en insamling genom att sätta upp en egen insamlingssida, bjud in dina vänner och familj och börja samla in gåvor! Facebook tar ingen avgift. Alla pengar som samlas in går till vårt arbete.

Starta din insamling genom att klicka här och välj Samla in pengar.

Har du inte Facebook? Håll ut – vi arbetar på att göra det möjligt även för dig som inte har Facebook att starta en egen insamling.

Några tips för att lyckas med din insamling:

  • Skriv en egen beskrivning om varför du valt just Hundstallet när du delar insamlingen. Låt ditt personliga engagemang smitta av sig!
  • Ge den första gåvan själv. Många är ofta motvilliga till att ge till en insamling som inte har fått in några pengar.
  • Dela insamlingen i ditt flöde och bjud in dina vänner. Börja med att bjuda in de vänner du tror kommer att ge en gåva. På så sätt får du in gåvor snabbt vilket kan göra att fler vill ge. Hoppa över de du inte tror är intresserade.
  • Se till att tacka alla vänner som gett en gåva personligen.
  • Om du når ditt mål snabbare än förväntat – höj målet och se om du kan få fler vänner att ge en gåva!

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.