Bli månadsgivare

stodoss-bli_manadsgivare_topp

Som månadsgivare är du ryggraden i Hundstallets verksamhet. Det är tack vare ditt regelbundna bidrag som vi kan planera långsiktigt, erbjuda temporärt boende i en naturnära miljö för uppemot 50 hundar åt gången och aktivt söka nya hem åt dessa.

Beloppet bestämmer du givetvis själv. Många bäckar små gör en stor å!
Som ett riktmärke brukar vi säga att kost, logi och omvårdnad för en hund kostar 295 kr per dygn i snitt.

stod_oss_hsnytt_mallSom tack får du regelbundet Tidningen Hundstallet.

Välj om Du vill bli månadsgivare redan idag med e-signatur, eller om Du vill beställa hem en månadsgivarfolder och returnera till oss per post.


Vill du bli månadsgivare redan idag?

Gå till formulär för att ansöka om att bli månadsgivare >>

Klicka på länken, fyll i dina uppgifter i formuläret och klicka på ”Skicka”

Kontrollera att alla uppgifter är korrekt ifyllda innan du trycker på ”Underteckna & Skicka in”. Du kan även ladda ned dokumentet och spara.

Gå vidare med ”Fortsätt”, öppna ditt mobila bankID och signera, sedan är det klart!

Ansökan går direkt till din bank och så snart autogirot godkänts får du ett mail eller sms som bekräftar att Du nu blivit månadsgivare åt Hundstallet.

OBS! Det räcker oftast med att klicka på ” Skicka” en gång, annars skickas flera ansökningar iväg till banken. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till Hundstallets Givarservice (givarservice@hundstallet.se)

 

Beställ hem vår månadsgivarfolder!

Vill du hellre få hem en blankett per post, fylla i och returnera? Fyll då i dina uppgifter här så skickas materialet hem till dig inom kort.

Jag vill beställa informationsmaterial

Namn*

Adress*

Postnummer*

Ort*

Tel

Epost*

Mobil

 

Hundstallet sparar och behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. För mer info om hur vi behandlar dina personuppgifter se: https://hundstallet.se/om-oss/integritetspolicy/

NYHETSBREV
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.