Villkor egen insamling till Hundstallet via BetterNow


För donationer till Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen via BetterNow, gäller följande villkor.

1. Varumärke och copyright

Namnet Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen med tillhörande logotyp ägs av Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen och får inte användas av andra utan vårt medgivande.

Allt innehåll på Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningens profilsida och tillhörande projektsidor ägs av Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen och får inte användas eller kopieras av andra utan Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen medgivande.

2. Återbetalningspolicy

Om du ångrar din gåva kontakta Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen på givarservice@hundstallet.se

3. Säkerhet vid donation

Kreditkortsdata hanteras av betaltjänstleverantören Clerahaus A/S, som lever upp till de högsta säkerhetsstandarderna och regleras av Finanstilsynet (den danska finansinspektionen). Donationslösningen uppfyller PCI Level-2 standarder och all kommunikation om pengar och kortdata krypteras.

4. Undantag till villkoren

Hundstallet – Svenska Hundskyddsföreningen förbehåller sig rätten att ändra dessa användningsvillkor då och då utan föregående meddelande till dig. Alla ändringar träder i kraft omgående. Du godkänner och samtycker till att det är ditt ansvar att granska dessa villkor och vara medveten om alla ändringar.

Stöd oss

Hundstallet är helt beroende av stöd från allmänheten. Alla gåvor till hundarna på Hundstallet gör skillnad - stora som små!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på detta nyhetsbrev samtycker du till att vi använder information om dig enligt vår integritetspolicy.